Klachtenprocedure

Heeft u een klacht?

Voor het laatst bijgewerkt op 21/10/2020

Deze pagina bevat informatie over de manier waarop je een klacht kunt indienen en binnen welke termijn je een reactie mag verwachten.

Wij willen benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met jou als klant. Een klacht nemen wij altijd serieus en we lossen hem graag zo snel mogelijk op.

BESPREEK JOUW KLACHT MET PURE DUTCH CBD

Pure Dutch CBD streeft naar een dienstverlening die je volledig tevreden stelt. Wij houden niet van ontevreden klanten, dat zal je begrijpen. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat dat graag.

KLACHT INDIENEN VIA ONS WEBFORMULIER

Klik hier voor het formulier en stuur ons uw bericht. Of pak de telefoon en bel 

WAT DOEN WE MET JOUW KLACHT?

Wij zullen er alles aan doen om jouw klacht op een voor jou bevredigende wijze op te lossen. Bel je ons, dan proberen we er gelijk uit te komen. Indien je ons jouw klacht mailt, dan zullen wij uiterlijk vier werkdagen na ontvangst van jouw klacht een e-mail sturen met een oplossing.

OFFICIËLE KLACHT INDIENEN

Hebben we contact gehad en mochten we er om wat voor reden dan ook toch niet uitkomen, dan kun je jouw klacht kenbaar maken bij "De Geschillencommisie Webshop". Klik hier om de geschillencommissie in te schakelen.